Agenda for April 2, 2014

March 31, 2014

Hillsdale Neighborhood Association

April 2, 2014

Location: St. Barnabas (2201 SW Vermont Ave.)

REGULAR BUSINESS MEETING

A G E N D A

7:00 p.m.     Opening & approval of minutes and agenda (10 minutes)

7:10 p.m.     Portland Water Bureau -  Water System Improvement Projects – Terry Black (20 minutes)

7:30 p.m.     Metro Councilor Bob Stacey (20 Minutes).

7:50 p.m.     Pedestrian Safety – Mike Ashland (20 Minutes)

8:10 p.m.       Committee Reports 

  • Hillsdale Main Street: Richard Garfinkle
  • Hillsdale Business & Professional Association:  Richard Garfinkle
  • Schools Committee: Michael Reunert
  • Transportation: Glenn Bridger
  • SWNI: Glenn Bridger
  • Hillsdale Alliance: Glenn Bridger
  • SW Trails: Don Baack
  • Parks:  Don Baack
  • Land Use Notices & Issues: Duane Hunting

 

8:30 p.m.       Announcements & Adjournment


Agenda for March 5, 2014

March 4, 2014

Hillsdale Neighborhood Association

March 5, 2014

Location: The Watershed at Bertha Ct

 

REGULAR BUSINESS MEETING

 

A G E N D A

7:00 p.m.       Introductions & approval of agenda (10 minutes)

 

7:10 p.m.       Southwest Corridor Plan Discussion

  • Project Overview and process update (30 minutes)
  • Question and Answer session (20 minutes)       

 

8:00 p.m.       Selection of Hillsdale Priorities for Southwest Corridor

  • Glenn Bridger (30 minutes)

 

8:30 p.m.       Committee Reports

  •  Hillsdale Main Street
  •  Hillsdale Business & Professional Association:  Richard Garfinkle
  •  Schools Committee: Michael Reunert
  •  SW Trails: Don Baack
  •  Parks:  Don Baack
  •  Land Use Notices & Issues: Duane Hunting

 

9:00 p.m.       Adjourn


Agenda for February 5, 2014

February 3, 2014

Hillsdale Neighborhood Association
February 5, 2014
Location: St. Barnabas Church (2201SW Vermont)

REGULAR BUSINESS MEETING

A G E N D A

7:00 p.m.     Opening & approval of minutes and agenda (10 minutes)

7:10 p.m.     Southwest Corridor Plan Discussion
Malu Wilkinson (50 minutes)

8:00 p.m.    Committee Reports

• Transportation Committee: Glenn Bridger (3 minutes)

• SWNI: Glenn Bridger (3 minutes)

• Hillsdale Alliance: Glenn Bridger (3 minutes)

• Hillsdale Main Street: (3 minutes)

• Hillsdale Business & Professional Association: Richard Garfinkle (3 minutes)

• Schools Committee: Michael Reunert (3 minutes)

• SW Trails: Don Baack (3 minutes)

• Parks: Don Baack (3 minutes)

• Land Use Notices & Issues: Duane Hunting (3 minutes)

8:30 p.m. Adjourn


Agenda for January 8, 2014

December 26, 2013

Hillsdale Neighborhood Association

January 8, 2014

Location: The Watershed at Bertha Ct.

BOARD MEETING – 6:30 PM

REGULAR BUSINESS MEETING

A G E N D A

7:00 p.m.       Opening & approval of minutes and agenda (10 minutes)

7:10 p.m.       Head Start Building at Stephens Creek Crossing

                        Rick Nitti, Neighborhood House (20 minutes)

7:30 p.m.       Committee Reports

  • Transportation Committee: Glenn Bridger (5 minutes)
  • SWNI:  Glenn Bridger (5 minutes)
  • Hillsdale Alliance: Glenn Bridger (5 minutes)
  • Hillsdale Main Street: (5 minutes)
  • Hillsdale Business & Professional Association:  Richard Garfinkle (5 minutes)
  • Schools Committee: Michael Reunert (5 minutes)
  • SW Trails: Don Baack (5 minutes)
  • Parks:  Don Baack (5 minutes)
  • Land Use Notices & Issues: Duane Hunting (5 minutes)

8:15 p.m.       Adjourn


Agenda for December 4, 2013

December 3, 2013

Hillsdale Neighborhood Association

December 4, 2013

Location: St. Barnabas Church (2201SW Vermont) 

 

A G E N D A

7:00 p.m.     Opening & approval of minutes and agenda (10 minutes)

7:10 p.m.      Hayhurst Dream Big Project (5 minutes)

7:15 p.m.      Storm water drain repair under BH Hwy at Bertha triangle (15 minutes)

7:30 p.m.      Vacation of public right of way at SW 25th Ave to the north of  Nevada Ct (20 minutes)

7:50 p.m.      Conditional use permit for facility on the roof  top of the Southwest Community Center at Gabriel Park. (20 minutes)


8:10 p.m.       Committee Reports

  • Transportation Committee: Glenn Bridger (3 minutes)
  • SWNI:  Glenn Bridger (3 minutes)
  • Hillsdale Alliance: Glenn Bridger (3 minutes)
  • Hillsdale Main Street: (3 minutes)
  • Hillsdale Business & Professional Association:  Richard Garfinkle (3 minutes)
  • Schools Committee: Michael Reunert (3 minutes)
  • SW Trails: Don Baack (3 minutes)
  • Parks:  Don Baack (3 minutes)
  • Land Use Notices & Issues: Duane Hunting (3 minutes)

 8:40 p.m.       Adjourn


Agenda November 6, 2013

November 5, 2013

Hillsdale Neighborhood Association

November 6, 2013

Location: St. Barnabas Church (2201 SW Vermont)

REGULAR BUSINESS MEETING

A G E N D A

7:00 p.m.       Opening & approval of agenda: 10 minutes

7:10 p.m.       Hillsdale Mainstreet Design Guidelines:

Richard Garfinkle

(45 minutes)

7:55 p.m.       Hillsdale Park Priorities

Don Baack

(45 minutes)


8:40 p.m.       Committee Reports 

  • Transportation Committee: Glenn Bridger (2 minutes)
  • SWNI:  Glenn Bridger (2 minutes)
  • Hillsdale Alliance: Glenn Bridger (2 minutes)
  • Hillsdale Main Street: (2 minutes)
  • Hillsdale Business & Professional Association:  Richard Garfinkle (2 minutes)
  • Schools Committee: Michael Reunert (2 minutes)
  • SW Trails: Don Baack (2 minutes)
  • Parks:  Don Baack (2 minutes)
  • Land Use Notices & Issues: Duane Hunting (2 minutes)

 

9:00 p.m.       Adjourn


Agenda October 2, 2013

October 1, 2013

Hillsdale Neighborhood Association

October 2, 2013

Location: St. Barnabas Church (2201 SW Vermont)

REGULAR BUSINESS MEETING

 A G E N D A

 7:00 p.m.       Opening & approval of agenda: 10 minutes;

7:10 p.m.       Wilson High School:

                        Principal Brian Chatard

                        (25 minutes)

                       
7:35 p.m.       Committee Reports

  • Transportation Committee: Glenn Bridger (5 minutes)
  • SWNI:  Glenn Bridger (5 minutes)
  • Hillsdale Alliance: Glenn Bridger (5 minutes)
  • Hillsdale Main Street: Megan Braunsten (5 minutes)
  • Hillsdale Business & Professional Association:  Richard Garfinkle (5 minutes)
  • Schools Committee: Michael Reunert (5 minutes)
  • SW Trails: Don Baack (5 minutes)
  • Parks:  Don Baack (5 minutes)
  • Land Use Notices & Issues: Duane Hunting (5 minutes)

8:20 p.m.       Announcements

8:30 p.m.       Adjourn


Agenda September 4, 2013

August 30, 2013

Hillsdale Neighborhood Association

September 4, 2013

Location: St. Barnabas Church (2201SW Vermont)

6:30 p.m.       BOARD MEETING

                        Meeting is open to the public

REGULAR BUSINESS MEETING

A G E N D A

7:00 p.m.       Opening & approval of agenda: 10 minutes;

7:10 p.m.       Habitat for Humanity:

Construction of 7 new homes to begin in 2014.

(25 minutes)

7:35 p.m.       Committee Reports

  • Transportation Committee: Glenn Bridger (5 minutes)
  • SWNI:  Glenn Bridger (5 minutes)
  • Hillsdale Alliance: Glenn Bridger (5 minutes)
  • Hillsdale Main Street: Megan Braunsten (5 minutes)
  • Hillsdale Business & Professional Association:  Richard Garfinkle (5 minutes)
  • Schools Committee: Michael Reunert (5 minutes)
  • SW Trails: Don Baack (5 minutes)
  • Parks:  Don Baack (5 minutes)
  • Land Use Notices & Issues: Duane Hunting (5 minutes)

8:20 p.m.       Announcements

8:30 p.m.       Adjourn


Agenda July 10, 2013

July 1, 2013

Hillsdale Neighborhood Association

July 10, 2013

Location: Watershed (at Bertha Court)

 

REGULAR BUSINESS MEETING

A G E N D A

7:00 p.m.       Opening & approval of agenda: 10 minutes;

7:10 p.m.       Committee Reports

  • Transportation Committee: Glenn Bridger (5 minutes)
  • Hillsdale Alliance: Glenn Bridger (5 minutes)
  • Hillsdale Main Street: Megan Braunsten (5 minutes)
  • Hillsdale Business & Professional Association:  Richard Garfinkle (5 minutes)
  • Schools Committee: Michael Reunert (5 minutes)
  • SW Trails: Don Baack (5 minutes)
  • Parks:  Don Baack (5 minutes)
  • SWNI:  Glenn Bridger (5 minutes)
  • Land Use Notices & Issues: Duane Hunting (5 minutes)

7:55 p.m.       Announcements

8:00 p.m.       Adjourn


Agenda June 5, 2013

May 31, 2013

Hillsdale Neighborhood Association

June 5, 2013

Location: St. Barnabas Church (2201) SW Vermont

 A G E N D A

 7:00 p.m.       Opening & approval of agenda: 10 minutes; self-introductions

7:10 p.m.       Board Elections: 20 minutes

7:30 p.m.       Portland Public Schools: Randy Miller, Project Manager

Bond Measure improvements, Wilson roof replacement

(25 minutes)

7:55 p.m.       Invasive Plants Presentation: Nathan Keep (15 Minutes)

8:10 p.m.       Rieke Outdoor Classroom Video: Jamie Repasky (10 minutes)

8:20 p.m.       Committee Reports

  • Hillsdale Main Street: Megan Braunsten (3 minutes)
  • Hillsdale Business & Professional Association:  Richard Garfinkle (3 minutes)
  • Schools Committee: Michael Reunert (3 minutes)
  • Transportation Committee: Glenn Bridger (3 minutes)
  • SWNI:  Glenn Bridger/Carolyn Raz (3 minutes)
  • Land Use Notices & Issues: Duane Hunting (3 minutes)
  • SW Trails: Don Baack (3 minutes)

8:50 p.m.       Announcements

9:00 p.m.       Adjourn


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 54 other followers